Antrenament Gratuit de mers pe role

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 15 Aprilie 2020, 17:30 Miercuri
Telefon Informații: 0755 451 273

Descriere

Scoala de Role împreună cu magazinul Skates.ro vă invită miercuri, 15 aprilie 2020 la un antrenament complet GRATUIT de mers pe role și patine cu rotile, pentru a marca începutul sezonului de role din anul 2020.

Deoarece evenimentul va fi desfășurat în vacanța de primăvară, ne dorim ca juniorii noștri să se poată relaxa și să se distreze învățând să patineze corect prin diverse jocuri în grup, dezvoltate pe parcursul a 11 ani de experiență în instruirea copiilor și a adulților.

Acest antrenament va fi un cadou din partea noastră, tocmai de aceea, tot ce va trebui să faceți este să vă înscrieți pe http://scoaladerole.ro/curs-gratuit/ sau apelând +40 (755) 451 273!

Antrenamentul GRATUIT va fi organizat în Parcul Regele Mihai I (Parcul Herăstrău) din București, la intrarea cu Statuia Charles de Gaulle (P-ța. Aviatorilor), pe data de 15 aprilie 2020, la ora 17:30.

* la finalul antrenamentului gratuit se va organiza o competiție cu premii oferite atât de Școala de Role cât și de magazinul Skates.ro. Vom modifica ulterior descrierea evenimentului și vom anunța prin postări, imediat cum vor fi stabilite premiile puse la dispoziție, probele și condițiile de participare.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?