Ashihara Karate World Championship 2021 live - Online

Imagini

Informații

Data: 4 - 6 Noiembrie 2021
Locul:Bucureşti, vStage.ro

Descriere

București va fi capitala sportului de contact pentru 4 zile. În perioada 4 - 6 noiembrie 2021, va avea loc cea de-a VII-a ediţie a Campionatului Mondial de Ashihara Karate, întrecerea sportivă numărul unu ca anvergură pentru practicanții de Ashihara Karate din întreaga lume.

Cumpara bilet si urmareste evenimentul online pe vstage.ro

Program eveniment:

Joi, 4 nov, Start 12:00
Vineri, 5 nov, Start 11:00
Sâmbătă, 6 nov, Start 11:00

La acest eveniment vor participa aproximativ 200 de sportivi din 20 de ţări ce se vor întrece în două secţiuni majore de concurs: kata şi kumite:

- proba de kata este deschisă sportivilor din toate categoriile de vârstă: cadeţi, juniori, seniori;

- proba de kumite (luptă) va reuni sportivi cu vârste între 14 şi +35 de ani – cadeţi, junior, seniori si veterani.

Performanțele sportivilor români din ultimii ani au făcut ca țara noastră să se impună între celelalte țări ale lumii la Campionatele Europene şi Mondiale, atât la nivelul juniorilor, cât şi la nivel de seniorilor, România clasându-se de fiecare dată în top trei în clasamentul pe naţiuni.

Chiar dacă prezența dumneavoastră în sală nu va fi posibilă datorită contextului epidemiologic, avem deosebita plăcere de a vă anunța că întregul eveniment va putea fi vizionat live pe vstage.ro Vă mulțumim că sunteți alături de sportivii noștri!

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?