Bai termale langa mare la VARNA si Padurea de Piatra

Imagini

Informații

Data: 21 Ianuarie 2023, 06:00 Sâmbătă
Locul: București, România

Descriere

E timpul sa incepem anul cu o excursie noua, intr-o zona de poveste,unde vei putea descoperi legende despre Atlantida cea pierduta dar vei avea ocazia sa faci si o baie de pomina in ape termale sulfuroase ce se afla fix pe malul Marii Negre. Unde mergem? In Bulgaria la Varna! Zone e minunata iar senzatia de apa fierbinte pe care o poti combina cu o baie rece in mare (daca ai curaj!) este incredibila! Trebuie sa incerci inedita terapie de calire si intarire a sistemului imunitar pe care ti-o propunem.
Bazinul cu apa termala sulfuroasa dispune de cabine de schimb si dus in aer liber. Nu uita sa aduci cu tine prosop, papuci de inot sau slapi, haine de schimb, caciula, etc.

Date despre traseu:

Sambata dimineata la ora 6 plecam din Piata Unirii, din fata Hotelului Horoscop

PRETUL NU INCLUDE:

taxa acces Padurea de Piatra 5 leva
mancare
apa
Ia cu tine:

BULETIN SAU PASAPORT
costum de baie, papuci de inot sau slapi, prosop, haine de schimb
mancare
apa
aparate de filmat/fotografiat
iti recomandam un mic rucsacel pe care sa il porti cu tine usor
PENTRU BULGARIA:Va rugam sa aveti la dumneavoastra bani schimbati, LEVA, pentru ca nu vom avea timp sa ne oprim la case de schimb iar taxele de intrare la obiective se platesc numai in leva
Minorii pot calatori numai cu pasaport valabil. Daca sunt copii insotiti doar de un parinte, este nevoie de declaratie autentificata de catre notar, din care sa rezulte acordul acestuia cu privire la efectuarea calatoriei sau:
– certificatul de deces al celuilalt parinte
– hotarare judecatoreasca definitiva de încredintare a copilului etc.
Va rugam sa nu intarziati pentru ca nu asteptam mai mult de 5 minute

 

Bilete

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?