Baneasa Forest Run 2022

Imagini

Informații

Data: 30 Octombrie 2022 Duminică
Telefon Informații: 0729.729.519
Locul: Baneasa, Romania
Setează alertăModifică alerta setată

Setează alertă

Alegeți ziua în care doriți să primiți alerta (reminder) despre acest eveniment.
Evenimentul:Baneasa Forest Run 2022
Începutul evenimentului:30 Octombrie 2022

Descriere

Baneasa Forest Run este un eveniment de alergare pentru amatori ce are loc pe potecile padurii Baneasa.

MAIL: alerg@baneasaforestrun.ro

TEL: 0729.729.519

 

Family Run 3K

Proba FAMILY RUN 3 KM este o tura populara, necompetitiva, perfecta pentru cei care vor sa faca miscare in natura pe o distanta accesibila. Este si o ocazie de a petrece timp impreuna cu familia. Copiii pot participa in schimbul unei taxe modice alaturi de parintii lor inscrisi la aceasta proba si vor beneficia de numar si kit de concurs propriu.

Ora Start:
14:30 AM

Timp limita:
1 ora 00 min, proba necompetitiva

Directie alergare
Dupa start, se porneste pe asfalt spre Aleea Padina, iar la limita padurii vom face dreapta. Continuam pe asfalt, dar inconjurati de padure, avansam si facem apoi stanga pe poteca ce intra spre inima padurii. Ne bucuram deja de poteci mai late sau mai inguste, de copaci, de natura. Apoi urmam marcajul si instructiunile voluntarilor pentru a ajunge finis.

Acest traseu este la versiunea 4 si a fost actualizat in data de 23-Mar-2022.

Distanta si teren
3 km de alei asfaltate, poteci, drumuri de pamant, vegetatie si fauna care aduc un plus de placere alergarii. Traseul poate prezenta denivelari, radacini de copac sau poate fi acoperite de vegetatie (iarba, frunze etc). In cazul precipitatiilor abundende este posibil sa se formeze balti si noroi. Cu echipamentul adecvat unei iesiri in natura si adaptat conditiilor de teren si meteo, nimic nu te poate opri sa te bucuri de o astfel de tura.

Cros 11K

Dupa start, se porneste pe asfalt spre Aleea Padina, iar la limita padurii vom face dreapta, pe aleea asfaltata din padure. Continuam pe asfalt pentru a permite fluidizarea alergatorilor, iar dupa aproximativ 1,3 km viram la stanga pe poteca de pamant, spre inima padurii.

Ora Start:
12:30 PM

Timp limita:
1 ora 45 min

Acest traseu este la versiunea a 4-a si a fost actualizat in data de 15-FEB-2022.

Distanta si teren:
11 km de poteci, drumuri de pamant si asfalt cu vegetatie bogata, specifica padurii, care aduce un plus de placere alergarii. Traseul poate prezenta denivelari, radacini de copac sau poate fi acoperite de vegetatie (iarba, frunze etc). In cazul precipitatiilor abundende este posibil sa se formeze balti si noroi. Cu echipamentul adecvat conditiilor de teren si meteo, nimic nu te poate opri sa te bucuri de cursa.

Semimaraton 21K

Dupa start, se porneste pe asfalt spre Aleea Padina, iar la limita padurii vom face dreapta, pe aleea asfaltata din padure. Continuam pe asfalt pentru a permite fluidizarea alergatorilor, iar dupa aproximativ 1,3 km viram la stanga pe poteca de pamant, spre inima padurii.

Ora Start:
09:15 AM

Timp limita:
3 ore

2 ture ale traseului de cros
De la editia din 10 aprilie 2022, traseul de semimaraton va consta in 2 ture ale traseului de cros. Intrarea in a 2-a tura se va face fara revenirea la start/finish. Intrarea in tura 2 se va face prin viraj la stanga la iesirea in strada asfaltata (Aleea Padina). Apoi se continua pe aleea asfaltata din padure.

Acest traseu este la versiunea a 4-a si a fost actualizat in data de 15-Feb-2022.

Distanta si teren
21 km de poteci, drumuri de pamant si asfalt cu vegetatie bogata, specifica padurii, care aduce un plus de placere alergarii. Traseul poate prezenta denivelari, radacini de copac sau poate fi acoperite de vegetatie (iarba, frunze etc). In cazul precipitatiilor abundende este posibil sa se formeze balti si noroi. Cu echipamentul adecvat conditiilor de teren si meteo, nimic nu te poate opri sa te bucuri de cursa.

Detalii

 

 

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?