BikeChic & Cappuccino

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 13 Octombrie 2019, 14:30 Duminică

Descriere

                                                                               Dragi fete cu biciclete,
Impreuna cu partenerii nostri de la prajitoria-cafenea Saint Roastery Bucharest va invitam la o plimbare BikeChic pe data de 13 octombrie.
Punctul de intalnire (startul plimbarii) este chiar la SaintRoastery Bucharest (str. Maltopol 26), unde vom primi din partea casei un cappuccino delicios oferit de catre prietenii nostri, pe care il vom savura pe teresa lor. Tot pe terasa vom securiza bicicletele, ca sa le stiti in siguranta cat timp va bucurati de gustul deosebit al cafelei de specialitate proaspat prajite chiar la SaintRostery.

De asemenea, toate fetele BikeChic au discount de 5% la achizitionarea unei cafele la punga. Vom avea de ales intre cafea de specialitate de origine africana: o fructata Etiopia, sau o citrica Uganda, sau sud-americana: o Columbia intensa, o Guatemala echilibrata sau o Brazilia suava.

De la cafenea vom parcurge urmatorul traseu:
Plecam de la cafeneaua Saint Roastery Bucharest (str. Maltopol 26) spre zona Victoriei, apoi Aviatorilor, Arcul de Triumf, Baneasa, ca sa revenim prin zona Aviatiei, Aviatorilor, Victoriei, iar in piata Universitatii va fi finalul de cursa.

Raluca Bârsan va fi gazda voastra BikeChic. 

Invitati cat mai multe prietene cu biciclete, ca sa facem un grup frumos de fete care pedaleaza, pentru a le oferi si altor doritoare un exemplu demn de urmat in fiecare zi.

De asemenea, este important sa:
- va asigurati inainte de plimbare ca bicicletele sunt functionale
- aveti apa
- aveti un sistem de securizare a bicicletei/antifurt
- aveti lumini de avertizare pe bicicleta

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?