Crosul Rita Veverita 2019

Imagini

Informații

Data: 8 Iunie 2019, 11:00 Sâmbătă

Descriere

Fii parte dintr-o echipă de oameni cu suflet mare și participă la crosul organizat de Asociația pentru Dezvoltare și Educație Timpurie, fondatoarea grădiniței Rița Veverița, pentru copiii din Autism Voice!

Vara vine cu vești bune. Rita Veverita Gradinita în parteneriat cu Elite Running, Ro Club Maraton, Primaria Sectorului 3 București, si participarea unor reprezentanti ai ISMB, organizează pe data 8 iunie în parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), un cros prin care se dorește promovarea în rândul copiilor a ideii de mișcare și a unui stil de viață sănătos dar și de responsabilitate socială.

Peste 170 de copii diagnosticati cu tulburari din spectrul autist de a caror terapie si integrare se ocupa Autism Voice, vor beneficia de fondurile stranse in urma evenimentului. În iunie dăm startul faptelor bune și transformam fiecare pas in ore de terapie pentru copiii din Autism Voice.

Fiecare pas conteaza! Fii vocea unui copil cu autism! Te așteptăm alături de noi!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?