CSA STEAUA - AFC UNIREA 04 SLOBOZIA

Imagini

Informații

Data: 8 Mai 2022, 12:00 Duminică

Descriere

BILETELE pentru meciul din data de 08 MAI 2022, dintre CSA STEAUA și AFC UNIREA 04 SLOBOZIA, se pot achiziționa începând cu data de 03.05.2022 (ora 12.00)
Întrucât au fost ridicate restricțiile de acces la evenimentele sportive, nu mai este necesară prezentarea certificatului digital COVID. Accesul se va face doar pe baza biletului (digital/printat).

În limita locurilor disponibile:

- copiii cu vârsta de până la 16 ani, vor avea acces în stadion numai însoțiți de un adult, în baza unui bilet GRATUIT, cu excepția biletelor în lojă. Maxim 2 copii pot fi însoțiți de un adult cu abonament/bilet valid pentru meci;

- pentru pensionarii și militarii veterani din teatrele de operații se pun în vânzare bilete la tarif redus – 10 lei, în sectoarele desemnate din Tribuna a 2-a. Acestea se vor elibera pe bază de talon de pensie, respectiv legitimație/carnet de militar veteran în teatrele de operații;

- pentru veteranii de război se vor emite bilete GRATUITE, în sectoarele desemnate din Tribuna a 2-a, în baza carnetului de veteran de război.

TOATE ACESTE CATEGORII DE BILETE SE VOR ELIBERA DOAR LA CASIERIA DIN INCINTA STADIONULUI “STEAUA”.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?