CSA STEAUA BUCURESTI – ACS Petrolul 52

Imagini

Informații

Data: 2 Aprilie 2022, 14:30 Sâmbătă

Descriere

Biletele pentru meciul din data de 02 Aprilie 2022, dintre CSA STEAUA și ACS Petrolul 52, se pot achiziționa începând cu data de 28.03.2022 (ora 12:00).
Întrucât au fost ridicate restricțiile de acces la evenimentele sportive, nu mai este necesară prezentarea certificatului digital COVID. Accesul se va face doar pe baza biletului (digital/printat).

În limita locurilor disponibile:

- copiii cu vârsta de până la 16 ani, vor avea acces în stadion numai însoțiți de un adult, în baza unui bilet GRATUIT, cu excepția biletelor în lojă. Maxim 2 copii pot fi însoțiți de un adult cu abonament/bilet valid pentru meci;

- pentru pensionarii și militarii veterani din teatrele de operații se pun în vânzare bilete la tarif redus – 10 lei, în sectoarele desemnate din Tribuna a 2-a. Acestea se vor elibera pe bază de talon de pensie, respectiv legitimație/carnet de militar veteran în teatrele de operații;

- pentru veteranii de război se vor emite bilete GRATUITE, în sectoarele desemnate din Tribuna a 2-a, în baza carnetului de veteran de război.

TOATE ACESTE CATEGORII DE BILETE SE VOR ELIBERA DOAR LA CASIERIA DIN INCINTA STADIONULUI “STEAUA”.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?