Fii Moș Crăciun pentru un copil mai puțin norocos!

Imagini

Informații

Data: 20 Decembrie 2019, 17:00 Vineri
Telefon Informații: 0751 116 008

Descriere

 

Asociaţia Expert Psy, în parteneriat cu Şcoala generală 188 (sectorul 5) organizează evenimentul ” Şi tu poţi fi Moş Crăciun pentru o zi!”
Pentru că Moşul este generos cu toţi copiii, ne dorim ca și anul acesta să contribuim la bucuria copiilor profund defavorizaţi şi să fim purtătorii de daruri din partea sa. Pentru această acţiune, Moşul ne-a pus la dispoziţie renii săi, care ne vor însoţi să ducem pacheţele în siguranţă la destinaţie.
Vă invităm să vă implicaţi alături de noi pentru a aduce un zâmbet fericit de Crăciun pentru 30 de fetiţe şi băieţi mai puţin norocoşi din sectorul 5 cu vârste între 6 şi 13 ani.

Ce va conţine sacul?
Ne dorim ca fiecare pachet să conţină:
- dulciuri neperisabile;
- rechizite - caiete, instrumente de scris, penar, etc;
- instrumente creative - bloc de desen, culori, acuarele, plastilină, carioci;
- accesorii de iarnă - fular, mănuşi, căciulă, şosete groase;
- jocuri educative pe arii de vârstă.

Vă puteţi implica alegând câte o categorie de obiecte pe care doriţi să le achiziţionaţi, sau prin donaţii în contul asociaţiei Expert Psy
RO71RNCB 0317 1583 8848 0001.
Vă rugăm să faceţi menţiunea ”Donaţie”.

Când vă puteţi implica?
În perioada 06.11-10.12, porţile asociaţiei sunt deschise pentru Spiriduşi, între orele 12.00-20.00. (Calea Plevnei, nr 16)

Pentru a vă anunţa vizita sau dorinţa de implicare, aveţi la dispoziţie următoarele posibilităţi:
- răspuns în cadrul acestui eveniment, urmând să vă contactăm prin mesaj privat;
- ne puteţi scrie un mesaj privat;
- telefonic - 0751116008 (Alexandra Dudu); 0726231833 (Gabriela Dumitriu);
- puteţi contacta organizatorii pe Facebook.

Evenimentul va avea loc în data de 20 Decembrie, la sediul şcolii. Dacă doriţi ne puteţi fi alături, în calitate de spiriduşi

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?