Hai la rafting!

Imagini

Informații

Data: 4 Septembrie 2021 Sâmbătă
Locul: București

Descriere

Plecarea este din București, dacă sunteți din alt oraș și doriți să participați alături de noi, ne putem întâlni pe drum sau direct la punctul de întâlnire: Nehoiașu

Hai la rafting!
Pe locuri, fiți gata... start la maxim de distracție și aventură cu o tura de rafting!

Când te gândești la rafting, poate îți pui câteva întrebări

Unii spun că este un sport extrem, pentru că poate fi practicat și în condiții crescute de risc, dar noi oferim rafting de agrement, recreativ, cu un nivel de pregatire pentru începători.

Trebuie să știu să înot?

Nu. Poți savura distracția și dacă nu poți să faci pluta sau să calci apa, avem veste de salvare. Totul se combină într-o activitate distractivă, endorfinele dau o stare de bine iar aventura este una de neuitat.

Oare este periculos?

Nu. Raftingul este unul dintre cele mai populare sporturi de aventura din întreaga lume, și pe bună dreptate! Vine la pachet și cu o doză binemeritată de adrenalină. Nu e nimic mai tare decat să aluneci pe un râu, în timp ce prin fața ochilor ți se perindă peisaje incredibile.

Totul se desfășoară în deplină siguranță datorită ghizilor brevetați și experimentați IRF (International Rafting Federation)

Ce beneficii avem într-o tura de rafting?

Acest sport este foarte benefic în dezvoltarea personală, poate produce multe efecte benefice pe mai multe niveluri. Pe lângă nivelul fizic, sportiv, care îmbunătățește coordonarea motrice, tonifierea musculară, etc., toți se vor bucura de o experiență de neuitat, iau contact direct cu natura sălbatică și îi descoperă provocările. Toate participă la dezvoltarea personală, emoțională, inteligentă, coordonarea cu ceilalți membri ai echipajului, cunoașterea mai profundă a partenerilor.

Apoi acceptarea provocării și auto-depășirea întăresc curajul, caracterul și încrederea.

Ce trebuie să am la mine?

Costumul de baie. Dacă vrei să porți și alte haine peste costumul de baie, ține cont că te vei uda.

Un prosop. Alături de acesta ia cu tine și haine uscate de schimb, pentru un drum de întoarcere mai confortabil.

Buna dispoziție și cheful de distracție.

Cât durează tura de rafting?

Durată tura: 2-3 ore, în funcție de debit.

Lungime traseu: 9 km-10 km.

Dupa toată aventura mergem la Green Garden să mâncăm, aici fiecare își plătește consumația.

 

Dar hai să-ți spunem cateva detalii foarte importante :

Costul excursiei este de: 350 lei/persoană

Serviciile incluse sunt :

transportul cu microbuzul

filmare cu go pro

fotograf

instructaj cu privire la comenzile pentru vâslit

costume din neopren

căști de protecție

veste de siguranță

încăltăminte de protecție

padele potrivite

echipament, materiale de intervenție

ghizi autorizați și experimentați

diurna sofer

ghid național

Rezervă-ți locul din timp! Grupul o să fie format din maxim 19 persoane. După confirmarea disponibilității locului/locurilor, se va achita un avans de 150 lei.

În rest, ce-ar mai fi de adăugat... pe locuri, fiți gata... start la maxim de distracție și aventură cu o tura de rafting!

Plecarea este din București, dacă sunteți din alt oraș și doriți să participați alături de noi, ne putem întâlni pe drum sau direct la punctul de întâlnire: Nehoiașu

* În cazul în care nu mai poți participa la eveniment, suma achitată se returnează doar daca gasești înlocuitor.

** În cazul condițiilor meteo nefavorabile ne rezervăm dreptul de a modifica traseul sau chiar modificarea zilei de plecare.

Ne poți contacta oricând iar noi iți vom oferi toate informațiile necesare :

Neagu Andreea

tel : 0764.537.516

email : xcursii@gmail.com

Scopul nostru este simplu, să cutreierăm în lung și-n lat România și sa o descoperim fix asa cum este ea : sălbatică, frumoasă, în toate culorile anului, din vârful munților până în valurile apelor, cu aventuri și oamenii ei deosebiți. Dorim sa plecam la drum cu cei la fel de entuziasmați să cunoască toate acestea, alături de care sa creăm amintiri de neuitat și sa facem descoperiri ce vor duce mai departe vorbe frumoase despre țara noastră minunată.

Vă așteptăm cu drag!

Bilete

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?