Night Lights Bike Tour 2019

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 11 Septembrie 2019, 20:00 Miercuri
Telefon Informații: 0766 561 893

Descriere

Salut dragilor!
Cu parere de rau anuntam ca anul aceasta nu va mai exista nicio editie DARK SCARY NIGHT. Asta inseamna ca evenimentul programat pentru vineri, 23 august, ora 20, se transforma in BUCHAREST NIGHT LIGHTS Bike Tour, miercuri, 11 septembrie, ora 20, la scarile de la Intercontinental. Acesta este un concept nou, pe aceeasi idee de a pedala relaxat prin oras, in cautarea celor mai frumoase si ascunse obiective de seara din oras. Vom parcurge un traseu inedit si vom descoperi povestile locurilor si monumentelor luminate pitoresc.

Cat costa?
Turul este gratuit, dar noi indemnam pe oricine sa doneze o suma modica la finalul turului, pentru incurajarea proiectelor viitoare si aprecierea muncii depuse de ghid.

Unde?
Aventura pe bicicleta porneste de la Universitate, din fata scarilor hotelului Intercontinental.

Cand?
Miercuri, 11 septembrie 2019, ora 20, in fata hotelului Intercontinental, la piata Universitatii.

Cui se adreseaza?
Aceasta tura pe bicicleta este catalogata ca fiind o tura usoara ce va insuma 30 de km dus-intors, pe drumuri urbane fara obstacole sau pericole. Este o tura dedicata tuturor celor care doresc sa se relaxeze pe bicicleta, imbinand aventura cu pedalatul. Pe drumurile cu circulatie publica vom respecta semnele rutiere.

Informatii utile:
Ghidul turei se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid national si agent de turism cu nr. 5362 din partea Autoritatii Nationale pentru Turism. 

Casca de protectie este recomandata. Luminile fata - spate sunt obligatorii ( tura se va desfasura seara ). Geluri, batoane, pompa, apa, camera si orice altceva credeti ca aveti nevoie pentru o buna desfasurare a turei.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?