"Olimpiada Postpandemică" cu Silviu Gherman

Imagini

Informații

Data: 12 Septembrie 2021, 20:00 Duminică

Descriere

Bună seara, doamnelor și domnilor. Pe 12 septembrie, de la ora 20:00, ÎN DIRECT de la Olimpiadă, Dragoș Movileanu-Caraulea cu doamna Marcela Marțian vă vor prezenta o emisiune ÎN DIRECT, cu sport, Regele Mihai, Părintele Azarie, cîntece, Ghelasie Burdujean (bine, nu chiar în direct, dar de fapt) ÎN DIRECT de la The Fool.
Calupuri peste calupuri de imagini și sunete, cea mai scurtă piesă de teatru PREMIATĂ la festivalul de teatru din Veneția sau Kiev, din nou cîntece, descrețiri de frunți și zîmbete, rîsete, icnete și înjurături, că vă plac înjurăturile, în fine, numai mariachi mai lipsesc. ÎN DIRECT!

Accesul se face cu o oră înainte de spectacol și este permis până la ora de începere.

Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare

Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).

Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook The Fool sau pe adresa de mail contact@iabilet.ro.

Te informăm că la evenimentele noastre accesul persoanelor sub 16 ani nu este permis.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.

Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?