Pedalam Cu Stil: The Dandy Run IX

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 20 Aprilie 2019, 14:00 Sâmbătă

Descriere

Va invitam sa ne insotiti la a IX-a editie #TheDandyRun, sambata 20 aprilie 2019, incepand cu orele 14:00 la La Vita E Velo (str. Ion Ghica, nr. 4) deoarece vom pedala cu stil in jurul Bucurestiului in cele mai cool outfituri!
The Dandy Run este o plimbare urbana cu bicicleta, dar atentie…Este o plimbare in stil! Luam cu asalt bulevardele Bucurestiului in cele mai prezentabile costume & fuste de cycling si pedalam printre atractiile iconice ale capitalei.
Incepand cu orele 14:00, ne vom intalni la La Vita E Velo (str. Ion Ghica, nr. 4) unde ii vom astepta pe toti participantii la parada, timp de o ora, iar de la orele 15:00 vom incepe sa pedalam catre parcul Herastrau la Târgul de Paște- Tradiții și Flori de Sărbători.
Traseul este urmatorul: Calea Victoriei – Bulevardul Aviatorilor – parcul Herastrau.
Se cere imbracaminte adecvata. Costume din stofa, pantaloni trei sferturi, papioane si berete, le incurajam pe toate. Dati tot ce aveti mai bun pentru inaltele distinctii care vor fi acordate pentru “Cel mai bine imbracat domn” si “Cel mai bine imbracata doamna”.
Sugestii vestimentare: pantaloni de golf, jachete sau veste din tweed, pantofi, bluze vintage cu imprimeuri, camasi, fuste de cycling sau poate o capa sport, cravate sau esarfe din matase.
Stergeti-va praful de pe velociped sau bicicleta cu aer retro, vom da premiu pentru cea mai frumoasa bicicleta vintage!
Decorina Hats este unul dintre partenerii acestei editii aducând în cadrul evenimentului extensia personalității uneia dintre participante. Decorina este locul unde confecționarea pălăriilor este la rang de artă, iar atelierul său este unul din cele mai echipate din Europa.
Pentru ziua de 20 aprilie Decorina oferă una dintre pălăriile expuse în pagina evenimentului, pentru a fi purtată de către una dintre doamnele ce vor pedala cu stil în jurul Bucureștiului. Urmareste pagina evenimentului si afla ce trebuie să faci pentru a avea șansa de a fi purtătoarea pălăriei.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?