Povesti De Bucuresti Bike Tour 2021

VOI MERGE 0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 2 Aprilie 2021, 20:00 Vineri

Descriere

EVENIMENTUL SE REPROGRAMEAZA PENTRU 2 APRILIE 2021.

Povesti de Bucuresti este un tur pe bicicleta dedicat locurilor de odinioara, intesate cu intamplari, povesti sau fapte mai putin stiute din orasul nostru. Stiati ca locul de intalnire al turului - Intercontinental, a gazduit filmarile pentru pelicula Nea Marin miliardar, iar apartamentul in care s-a filmat a ramas decorat pana in zilele noastre precum apare in filmul din 1979?
Vom pedala si vom vorbi si despre asasinatul din Turnul Mitropoliei, despre primele bordeluri din Bucuresti, despre cartierul laptareselor, despre Calea Victoriei si regulile de altadata etc
Cat costa?
Turul este gratuit, dar noi indemnam pe oricine sa doneze o suma modica la finalul turului, pentru incurajarea proiectelor viitoare si aprecierea muncii depuse de catre ghid.
Unde?
Aventura pe bicicleta porneste de la Universitate, din fata scarilor hotelului Intercontinental.
Cand?
Vineri 2 APRILIE 2021, ora 20, in fata scarilor hotelului Intercontinental, la piata Universitatii langa TNB.
ATENTIE: ACESTA ESTE UN TUR DE SEARA. OBLIGATORIU DE AVUT LUMINI FATA SPATE SI OBIECTE REFLECTORIZANTE.
Cui se adreseaza?
Aceasta tura pe bicicleta este catalogata ca fiind o tura usoara ce va insuma 30 de km, pe drumuri urbane fara obstacole sau pericole. Este o tura dedicata tuturor celor care doresc sa se relaxeze pe bicicleta, imbinand aventura cu pedalatul. Pe drumurile cu circulatie publica vom respecta semnele rutiere.
Informatii utile:
Ghidul turei se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid national si agent de turism cu nr. 5362 din partea Autoritatii Nationale pentru Turism. Pentru orice informatie 0766561893 sau onadventure.ro@gmail.com

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?