Raliul Romaniei Unite 100

Imagini

Informații

Data: 1 Decembrie 2018 Sâmbătă
Evenimentele trecute
  • 25 Noiembrie 2018, 09:00 Duminică

Descriere

RALIUL ROMÂNIEI UNITE 100
LOCATIA: Federatia Romana de Automobilism Sportiv

Perioadă de înscrieri: 5-24 noiembrie 2018
Iubești România și automobilismul? Ai carnet de conducere? Participă alături de Federatia Română de Automobilism Sportiv la întrecerea istorică Raliul României Unite 100! Fără taxă de participare! Primul clasat va fi răsplătit cu un set de cauciucuri de la partenerul Dunlop și un curs de conducere defensivă la o școală acreditată. Locurile 2, 3, 4 și 5 vor primi la rândul lor cursuri de conducere defensivă la școlile de pilotaj. Școlile partenere sunt: Giri Rally School (Brașov), Vallino Racing School (Pitești), Napoca Rally Academy (Cluj-Napoca), Danny Ungur Rally School (Cluj-Napoca) și Academia Titi Aur (Crevedia).

REGULAMENT
1. Participă la raliu orice persoană, echipaj sau echipă, indiferent de naționalitate, care posedă permis valabil de conducere auto. Concurenții, pe tot parcursul traseului, vor pilota și naviga numai autovehiculele cu care s-au înscris. Toți participanții pot invita în mașini, pe traseu, în diferitele momente ale cursei sau pe tot parcursul acesteia, invitați (vedete, sportivi, persoane publice etc). Piloții sunt obligați să respecte legislația rutieră în vigoare. Participarea poate fi facută si în echipă, astfel că mai multe echipaje (pilot + navigator) pot concura împreună. Echipele vor purta un nume și vor reprezenta zona de unde provin.

2. Înscrierile, monitorizarea evenimentului, precum și festivitatea de premiere se vor realiza de către FRAS. Astfel: Concurenții se vor înscrie în raliu printr-un mesaj scris pe pagina oficială de facebook a Federației Române de Automobilism Sportiv, cu mențiunea ”Înscriere la Raliul României Unite 100”, la care se adaugă datele de identificare ale concurenților, respectiv ale autovehiculelor și, unde este cazul, componența și numele echipelor.

3. În permanență, toți concurenții înscriși în "Raliul României Unite 100" vor fi obligați să aibă în mașină un steag al României (orice dimensiune sau material), vor îmbrăca ținute decente (de preferat istorice) și vor manifesta un comportament civilizat în trafic.

4. Traseul nu este impus, nici ca lungime și nici la nivelul configurației, acesta fiind lăsat la libera inițiativă a participanților, astfel încât orice echipă sau concurent să poata lua startul din propria localitate de domiciliu, iar sosirea să poată coincide cu startul.

5. Clasamentul la "Raliul României Unite 100" se va întocmi astfel:

Câștigă echipajul, respectiv echipa care va puncta în cele mai multe locuri în perioada de desfășurare a evenimentului (25 noiembrie-1 decembrie). Piloții care vor participa cu masini românesti vor primi din start o bonificație de 250 de puncte, în timp ce camioanele, indiferent de marcă, vor primi o bonificatie de 500 de puncte. În locurile importante de punctaj se vor face fotografii și/sau filmulețe explicite, care ulterior vor fi urcate pe facebook-ul propriu (cel de înscriere), alături de pagina oficială de facebook a Federației Române de Automobilism Sportiv, pentru monitorizare și punctaj în clasament. Trecerea prin orașele București, Iași, Chișinău, Sibiu și Alba-Iulia le va aduce participanților (în afara celor care locuiesc în respectivele orașe) un bonus de 300 de puncte/oraș, restul orașelor vor fi punctate cu 100 de puncte, iar monumentele istorice importante cu 300 de puncte (exemplu: castre, cetăți, situri, mausolee, locuri istorice reprezentative etc). Toate pozele și filmulețele trebuie postate EXCLUSIV PE PAGINA EVENIMENTULUI

PENTRU A FI LUATE ÎN CALCUL.
Echipele vor concura cu toate echipajele înscrise, în caravană, iar acestora li se va înmulți punctajul cu numărul de mașini cu care reușesc să finalizeze traseul. Membrii echipei se pot ajuta între ei, în cazul unor defecțiuni tehnice.

IMPORTANT: Pentru ca imaginea sau filmulețul să fie postate pe facebook și să poată fi punctate corespunzător de către oficialii FRAS, acestea trebuie să cuprindă obligatoriu 4 elemente:1. Concurenții, 2. Mașinile, 3. Locul exact unde se află în timpul desfășurării competiției 4. Steagul tricolor. Fiecare loc parcurs va puncta doar o singură dată, cu excepția locului de sosire care poate puncta de două ori, dacă acesta coincide cu startul.

6. Festivitatea de premiere pentru "Raliul României Unite 100" se va realiza în cadrul Galei Campionilor 2018, unde vor fi prezentate cele mai interesante trasee, precum și cele mai spectaculoase evoluții din acest eveniment automobilistic istoric. Primul loc va primi un set de cauciuri de la Dunlop și un curs de pilotaj la o școală acreditată de FRAS.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?