Romania Muscle Fest PRO-AM 2021

Imagini

Informații

Data: 13 - 14 Noiembrie 2021

Descriere

ATTENTION:
Due to the local government regulations, the public will be allowed to attend the event only if they present proof of being fully vaccinated) 10 days after the last required dose) or with proof of having already been infected - Certificate of Recovery, valid for 180 days. If the proof of vaccination is not an EU Digital Covid Certificate, it must be accompanied by its English translation.

Aflata la editia cu numarul IV, mult asteptata competitie internationala ROMANIA MUSCLE FEST PRO-AM va avea loc anul acesta in perioada 13-14 noiembrie 2021, la Face Convention Center (zona Piata Presei Libere) din Bucuresti.

Programul evenimentului:

Sambata 13 noiembrie
ora 09.00 - NPC WORLDWIDE ROMANIA MUSCLE FEST AM - PREJUDGING pentru toate categoriile din concurs
ora 16.00 - NPC WORLDWIDE ROMANIA MUSCLE FEST AM - FINALS pentru toate categoriile din concurs

Duminica 14 noiembrie
ora 09.00 - IFBB PRO LEAGUE ROMANIA MUSCLE FEST PRO - PREJUDGING pentru toate categoriile din concurs
ora 16.00 - IFBB PRO LEAGUE ROMANIA MUSCLE FEST PRO - FINALS pentru toate categoriile din concurs

In prima zi a competitiei - Sambata, 13 noiembrie - vor urca pe scena sportivii AMATORI pregatiti sa castige ravnitul card PRO si totodata sansa de a participa in circuitul PRO LEAGUE si la cel mai apreciat concurs din aceasta categorie, cu un istoric indelungat, Mr Olympia. Castigatorii cardului PRO isi vor putea face debutul la profesionisti chiar duminica 14 noiembrie, pe aceeasi scena.
In a doua zi a competitiei ii veti putea urmari pe scena pe sportivii PROFESIONISTI veniti din intreaga lume sa lupte pentru calificarea la Mr OLYMPIA 2022 - nivelul cel mai inalt la care se poate concura in acest domeniu.

Biletele din categoria VIP ofera un loc in sectoarele centrale, cu cea mai buna vizibilitate la scena.

Datorita contextului in care ne aflam, pot participa la Romania Muscle Fest ca si spectatori numai persoanele care fac dovada vaccinării și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau fac dovada că sunt în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Persoanele sunt obligate să facă dovada situațiilor prevăzute anterior prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19.


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Cumpara Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?