Stand-Up Comedy in Bucuresti

Imagini

Informații

Data: 19 Octombrie 2019, 21:00 - 23:00

Descriere

Sambata, 19 Octombrie 2019 Copper’s Pub da start noului sezon de Stand-Up Comedy.
Umor nu Gluma!
Vino sa razi cu pofta alaturi de 3 dintre cei mai buni comedianti romani: Bogdan Zloteanu (finalist iumor),Tiberiu Popovici (finalist iumor si Romanii au talent) si Cristian Dumitru (comedy club-comedy central).


Rezervari si info la:  0744.914.007 sau la: 0787.655.876

Si daca nu te-am convins iti lasam mai jos cateva detalii despre comediantii de pe afis:


Bogdan Zloteanu:
Cunoscut ca si Bobitzi, un comediant ce apartine noii generatii ce isi propune sa combine in stilul lui propriu viziunea sa comica fata de lumea in care traieste cu improvizatia umoristica specifica curentului bobitzienean de la sf sec 21. Pe Zloteanu l-ai putut vedea si in emisiunea iUmor unde a reusit sa ajunga de mai multe ori  pana in finala, dar si la X-Factor unde a impresionat juriul cu vocea sa.

Cristian Dumitru :
A inceput sa faca stand-up comedy in Café Deko fiind coleg de breasla cu Micutzu, Mihai Bobonete, Bordea, Teo, Vio si Costel si multi altii.
De atunci a sustinut spectacole atat in Café Deko cat si in Club 99 (cluburi bucurestene cu specific de acest gen) cat si in orasele mari din Romania dar si pentru diaspora de romani din afara granitelor tarii.
Cu siguranta il stii din mediul online unde este foarte activ de ani de zile. Pe langa filmuletele funny precum: “Luati oncur (parodie hemoroeasy); Maicador, Muncitori intelectuali, etc pe canalul sau de youtube poti vedea si emisiuni online precum Mi-e Foame! sau FARSE pe BUNE!. A aparut in noul sezon de stand-up comedy de pe Comedy Central.


Tiberiu Popovici:
Este, la doar 34 de ani, unul din veteranii stand-up comedy-ului românesc. A debutat în 2005, când acest gen de spectacol se practica într-un singur club în toată țara și a acumulat de atunci mai mult timp de scenă decât o traseistă nimfomană care face ore suplimentare ca să-și deschidă propria parcare de TIR-uri. Merită investiția! A reusit sa cucereasca atat juriul de la „Romanii au Talent” cat si pe cei de la iUmor.


Rezervari si info la:  0744.914.007 sau la: 0787.655.876

Rezervari online: http://www.standupcomedylive.ro/reservation/

Bilete Online: https://www.iabilet.ro/site/event/46823/

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?