Transilvania Bike Camp 2022

Imagini

Informații

Data: 13 - 15 Mai 2022
Telefon Informații: +40766561893
Locul: Aviatorilor metro station, Bucharest, Romania

Descriere

Hai cu noi prin inima Transilvaniei sa pedalam timp de 3 zile pe poteci si drumuri alese cu grija ce iti vor dezvalui peisaje de poveste. Turele sunt echilibrate si au ca scop explorarea zonelor naturale precum Lacul de smarald, Coloanele de bazalt, Aria naturala si potecile din Viscri, Mesendorf, Crit, precum si cetatile medievale. Ce includem: cazare 2 nopti in vila noastra privata chiar sub cetatea Rupea, transportul tau si al bicicletei, mic dejun fabulos pentru gurmandul din tine, party si barbecue, 2 ghizi atestati si asistenta pe traseu.

In prima zi vom parcurge colinele din Rupea pana in satul Viscri intr-o tura usoara de 30 de km si 300m diferenta nivel, a doua zi vom parcurge un traseu mediu pe potecile de la Transilvania Bike Trails, vizitand satele Viscri, Crit, Mesendorf si parcul natural din jurul acestora, intr-o tura medie de 40 km si 650 m diferenta de nivel, iar a treia zi vom parcurge traseele usoare din parcul natural de la Racos, bifand coloanele de bazalt, vulcanul stins si lacul de smarald intr-o tura usoara de 30 de km si 300 m diferenta de nivel.

CUM TE INSCRII?
1.Intra pe https://www.onadventure.ro/event-details/transilvania-bike-camp-2022
2.Completeaza formularul de inscriere din sectiunea INSCRIERI de pe site ( https://www.onadventure.ro/inscrieri) cu nume, adresa e-mail, telefon, tipul de transport si mesaj cu evenimentul la care vrei sa participi si numar de locuri si iti vom confirma disponibilitatea locurilor.
3. Se achita taxa de participare(prin internet banking sau ordin de plata) in contul bancar din descrierea evenimentului.
4. Vei primi confirmarea platii, factura si contractul pe adresa de e-mail.

De ce OnAdventure?
7 ani de experienta in organizarea evenimentelor cu grupuri pe munte, in tabere de aventura, in tabere de snowboard, in tabere de aventura cu bicicleta, in alegerea locurilor originale.
Peste 350 de evenimente realizate cu succes.
Ghizi montani si nationali, entuziasti si prietenosi, cu licenta de sofer profesionist, instructori de snowboard autorizati si experimentati, instruiti la Crucea Rosie pentru asistenta in caz de prim ajutor.
Sfaturi despre trasee, despre echipamente montane si snowboard, despre biciclete si accesorii.
Asistenta si siguranta pe trasee.
Grupuri restranse cu minivan de 9 locuri si autoturism 4x4 de 5 locuri
Poți să vii si cu transportul personal;
Ce zic turistii nostri?
Facebook:
https://www.facebook.com/www.onadventure.ro/reviews/
Google Reviews

https://tinyurl.com/3yzhn76b
TripAdvisor Reviews: https://tinyurl.com/zu5psj3p
Mai multe informatii gasesti pe site-ul nostru:
Website: www.onadventure.ro
Instagram:

https://www.instagram.com/instaonadventure/

IN CAZUL RENUNTARII LA PARTICIPARE, BANII SE RETURNEAZA DOAR DACA SE GASESTE UN INLOCUITOR SAU DACA ATI ANUNTAT RENUNTAREA CU 21 DE ZILE INAINTE DE EVENIMENT (conform contract)
Ghidul evenimentului se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca agent de turism, ghid national si ghid montan cu nr. 5362, instructor certificat de snowboard, instruit la Crucea Rosie pentru acordarea de prim ajutor, certificat profesional transport rutier 59021. Pe www.onadventure.ro se poate consulta intregul cadru legal. Pentru orice intrebari suntem disponibili la telefon +40766561893 telefon sau whatsapp sau facebook messenger.

Obligatoriu de avut :
- pompa, petice, tool, camera
- lumina fata/spate
- apa, hrana
- haine conforme vremii de afara
- casca de protectie
Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila.
Deciziile se iau in grup, decizia finala apartinand ghidului. Fiecare isi asuma responsabilitatea faptelor in cazul in care se ia decizia parasirii grupului.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?