Vertical Step Maraton 2018

Imagini

Informații

Data: 25 Noiembrie 2018, 09:00 Duminică
Locul:Bucureşti, Vertical Spirit
Evenimentele trecute
  • 24 Noiembrie 2018, 09:00 Sâmbătă

Descriere

EDITIE ANIVERSARĂ
ÎMPLINIM 10 ANI

Haideți să sărbătorim împreună !

Vertical Step Maraton este cel mai amplu eveniment de cățărare indoor din România. Este o competiție care se adresează cățărătorilor din întreaga țară, dar și străinilor. Un concurs la care iau parte fete si băieți deopotrivă, începători sau sportivi experimentați.

NOU ! Un nou troson de escaladă va fi finalizat și dat in folosință la ediția aniversară din acest an.

LIVE STREAM – finalele, dar si secvente din timpul calificarilor vor fi transmise live pe pagina de Facebook a evenimentului.

LA SPORTIVA CLIMB IN GYM TOUR 2018 – pe durata Vertical Step Maraton puteti testa noua colectie de espadrile La Sportiva 2019 si puteti primi un tricou La Spotiva.

CATEGORII PARTICIPANTI
- Open fete / Open băieți - cățărători de nivel mediu și avansat, care cațăra peste gradul 7+ / 8- (6c) escaladă.
- Rookie fete /Rookie băieți - cățărători începători, care cațăra pâna la gradul 7+ / 8- (6c) escaladă.
- Juniori - toti participanții sub 18 ani, care doresc să participe la concurs, pe traseele și în intervalul orar destinat celor de la categoria rookie, vor constitui categorie separată – JUNIORI. Această categorie va avea un clasament propriu. Pentru categoria juniori se oferă doar diplome, în baza clasamentului realizat.

PROBE de CONCURS : escaladă & bouldering
Pentru categoria OPEN, proba de boulder se va desfășura în ziua 1 și proba de escaladă în ziua 2, iar pentru categoria ROOKIE, proba de boulder se va desfășura în ziua 2 și proba de escaladă în ziua 1.

CALIFICĂRI BOULDER : 20 de trasee la lucru, distincte pentru fiecare categorie.
FINALA BOULDER: 3 trasee la vedere, doar pentru categroriile Open fete si Open baieti. Numarul celor care acced in finala este de 6, atât pentru fete cât și pentru băieți.
CALIFICĂRI ESCALADĂ : cap de coarda la lucru - 10 trasee pentru categoriile Rookie fete si Rookie baieti si 10 trasee pentru categoriile Open Fete si Open baieti.
FINALA ESCALADĂ: 1 traseu la vedere, doar pentru categoriile Open fete si Open baieti. Numarul celor care acced in finala este de 6, atât pentru fete cât și pentru băieți.

ÎNSCRIERI : http://www.verticalstep.ro/inscriere.php

PREMII în BANI
Open fete/ băieți : Loc I – 800 lei, Loc 2 – 550 lei, Loc 3 – 350 lei
Rookie fete / băieți : Loc I – 250 lei, Loc 2 – 200 lei, Loc 3 – 150 lei

TOMBOLĂ cu produse pentru toți participanții, oferite de către Decathlon si Zumont.

KIT - urile DE PARTICIPARE vor include: tricoul evenimentului, kit NIVEA - produse cosmetice, fructe, batoane proteice, apă.

FESTIVITATEA DE PREMIERE: GREUceanu & Praslea cel Voinic
Duminica seara, in cadrul Festivitatii de Premiere, vom decerna si PREMIILE pentru GREUCEANU, proiectul pe care l-am demarat anul trecut si prin care ne dorim sa sustinem si sa incurajam practicarea escaladei sportive de performanta.

DETALII COMPLETE despre eveniment: pe www.verticalstep.ro.

NU RATATI VERTICAL STEP MARATON - o competitie in care fiecare isi poate depasi propriile limite si imbunatati performantele proprii !!!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?