Bernschutz&Co Tea

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Ceainărie
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Sam:11:00 - 21:00
Dum:15:00 - 20:00

Informații de contact

Telefon: 0751 751 215
E-mail:
Website: bernschutz.com
Adresa: București, Centrul Vechi str. Ion Nistor nr. 6

Facilități

Terasă

Descriere:

Brandul de ceai Bernschutz&Co a fost lansat oficial in anul 2008 in Bucuresti, prin deschiderea primului boutique de ceai in Centrul Vechi. Datorita calitatii, know-howului impartasit, diversitatii extrem de specializate (peste 130 de tipuri de ceai) si atmosferei, a devenit imediat un punct de destinatie pentru iubitorii de ceai si frumos.
Cum ne vad clientii:
- „Cel mai frumos magazin de ceai pe care l-am vazut!”
- "Cele mai bune ceaiuri"
- „ Nu deschideti si la noi in tara ?”
In acest moment exista doua magazine ceainarii Bernschutz&Co in Bucuresti si numeroase puburi, cafenele, baruri, restaurante si librarii cu care colaboram.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul