80-90 Gastropub & More (Closed)

Imagini

0 voturi

Detalii

Tipul: Pub
Bucătărie: Italiană, Americană
Nivel de prețuri:
 
Orar:
Lun - Joi:12:00 - 01:00
Vin - Sam:12:00 - 02:00
Dum:12:00 - 01:00

Informații de contact

Telefon: 0726 965 111
E-mail:
Website: www.80-90.ro
Adresa: București, Str. Pictor Ștefan Luchian (intrare din Calea Mosilor Vechi) nr.15

Facilități

Șemineu
Terasă

Descriere:

Gastropubul '80-'90 este rodul a trei cuvinte definitorii pentru el: calitate, nostalgie şi unicitate. Cu un efort de echipă al unor oameni care şi-au trăit copilăria în anii '80-'90, a fost transpusă în realitate o idee unică pentru Bucureşti, care pune accent pe produse de înaltă calitate, cu preparate atent alese şi gătite de echipa noastră de bucătari şi o selecţie de băuturi bogată.

Termenul de gastropub, o combinaţie între franţuzescul 'gastronomie' şi englezescul 'pub' (tr. bar), îşi are originea în Anglia secolului XX şi reprezintă o fuziune între arta de a prepara mâncăruri alese şi un local de însemnătate pentru comunitate.

Aflat în inima Bucureştiului ( lângă Cartierul Armenesc ), într-o casă ce poartă identitatea unor vremuri istorice, redecorată într-un stil modern, Gastropubul '80-'90 dispune de o capacitate de până la 100 de persoane, incluzând şi o terasă spaţioasă, perfectă pentru zilele toride de vară.

La interior, locaţia este împărţită pe 2 niveluri: restaurant la parter şi o cameră de joacă la subsol, cu Atari, masă de fusball, darts şi surprize specifice anilor '80-'90.

Meniul cuprinde specialităţi din bucătăria rece: de la bruschete, la tartar de vită şi somon; din bucătăria caldă: de la spaghete la biban în crustă de cartofi, la muşchi de vită pe grătar şi piept de raţă cu gem de portocale.

Ocazional, Gastropubul '80-'90 îşi propune să ofere clienţilor o călătorie intensă în copilăria lor, când papilele gustative erau mângâiate de 'fasole bătută', 'pâine cu untură', 'pâine prăjită cu unt şi cu sare', 'zacuscă' sau 'macaroane cu brânză'. Aceste preparate, prezente în restaurant în fiecare zi de miercuri sub numele 'Meniul copilăriei noastre' contribuie, alături de decorurile surprinzătoare şi de activităţile conexe, la crearea unei atmosfere care să ne aducă aminte de nevârstnicie.

Prin reinventarea unor reţete clasice, descompuse şi reasamblate folosind tehnica modernă, ''80-'90' creează o alternativă delicioasă, distractivă şi distinctă la meniul zilnic. Cu o listă de bucate care se schimbă sezonier pentru a profita de cele mai proaspete ingrediente disponibile pe piaţă, Gastropubul '80-'90 încearcă să menţină mereu un standard ridicat al calităţii.

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?
Evaluează localul